Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

Jevents prizpusobeni vzhledu - layout

24. zář 2012 16:16 #97938
Odpověď od Houbák
Zkušený uživatel
Řešení s načítáním modulů v článku mi přijde jak drbání pravého ucha levou rukou. Já osobně bych to spíš řešil novým layoutem daného view a nebo úplně novým view. Záleží na tom, jak veliké rozdíly by byly mezi standardním view a tím, které je požadované.

24. zář 2012 16:29 #97939
Odpověď od lukas hajek
Pokročilý uživatel
takze myslite upravit view komponenty tak aby to odpovidalo mym pozadavkum. Mate s tim zkusenost? Bong pise, ze to zase neni tak jednoduche, aby to delalo co potrebuji. Pokud by to nekdo vytunil za rozumnou cenu, asi bych do toho sel. Dekuji.

24. zář 2012 16:29 #97940
Odpověď od Cony
Moderátor
Ne vždy je to řešitelné pomocí view (modul uprostřed textu článku), a i kdyby v novém view stejně budete muset řešit zobrazení modulu (pokud to není něco tak jednoduchého, že to napíšete přímo do view).

24. zář 2012 16:39 #97942
Odpověď od Cony
Moderátor
Ono to je a není jednoduché, podle toho kolik toho víte o HTML, CSS, možná i PHP, záleží na konkrétní situaci.
Pokud se vrátím k prvotnímu dotazu, jedná se předpokládám o view výpisu akcí, pak by určitě mělo smysl spíš upravit View, než řešit zobrazení pomocí modulů a moduly pak nějak nahrávat...

24. zář 2012 17:57 #97947
Odpověď od Bong
Moderátor
Také se rozhlédněte po stránkách JEvents. Pokud si zakoupíte členství, budete mít přístup k dalším šablonám vzhledu, modulům pluginům a různým rozšířením, právě jako jsou například volitelná další rozšiřující pole,,,

Jenže tady všichni neustále brečí, že chtějí všechno zadarmo, tak mě ani nenapadlo vám toto psát.

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

24. zář 2012 17:57 #97948
Odpověď od Houbák
Zkušený uživatel
Nedal by se sem hodit screen stávajícího výpisu a návrh, jak si to představujete?