Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
robots.txt blokuje google k sitemap
06. říj 2012 20:27 #98351
ARCHSTYL architekti - www.archstyl.com
Slovensko - moravská hasičská liga (SMHL) - www.smhl.eu
Odpověď od Ľuboš Kamenický
Uživatel
Pekný večer,
taktiež používam XMAP, ver. 2.2.1 na J! 2.5.7. Nedeje sa mi síce problém, o ktorom sa píše vyššie, ale iný. Pri vložení sitemap do Google Webmaster Tools mi vypisuje nasledujúcu chybu:
Nemohli jsme přečíst váš soubor Sitemap. Může obsahovat data, které nedokážeme rozpoznat. Před opětovným odesláním soubor Sitemap prosím zkontrolujte.
Stretol sa niekto s niečim podobným, resp. má nejaké riešenie.
Budem vďačný za akúkoľvek radu.
taktiež používam XMAP, ver. 2.2.1 na J! 2.5.7. Nedeje sa mi síce problém, o ktorom sa píše vyššie, ale iný. Pri vložení sitemap do Google Webmaster Tools mi vypisuje nasledujúcu chybu:
Nemohli jsme přečíst váš soubor Sitemap. Může obsahovat data, které nedokážeme rozpoznat. Před opětovným odesláním soubor Sitemap prosím zkontrolujte.
Stretol sa niekto s niečim podobným, resp. má nejaké riešenie.
Budem vďačný za akúkoľvek radu.
06. říj 2012 20:59 #98355
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
A co tam vkládáte za adresu? Něco takového: index.php?option=com_xmap&view=xml&tmpl=component&id=1
Normálně se sitemap v prohlížeči zobrazí? Odkaz na stránky s chybou?
Normálně se sitemap v prohlížeči zobrazí? Odkaz na stránky s chybou?
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
06. říj 2012 21:05 #98356
Uživatel
mám tam vloženú túto adresu: index.php?option=com_xmap&view=xml&tmpl=component&id=3
Čo sa zobrazenia v prehliadači týka, práve som zistil, že je tam tiež problém. Na tejto adrese www.smhl.eu/index.php?option=com_xmap&vi...&tmpl=component&id=3 sa mi v Google Chrome nezobrazuje, v Opere to vyhadzuje chybu.
Čo sa zobrazenia v prehliadači týka, práve som zistil, že je tam tiež problém. Na tejto adrese www.smhl.eu/index.php?option=com_xmap&vi...&tmpl=component&id=3 sa mi v Google Chrome nezobrazuje, v Opere to vyhadzuje chybu.
06. říj 2012 23:17 #98358
Odpověď od Cony
Moderátor
Zdá se, že Vám server skončí na timeout, mapa není kompletní. Zkuste jí rozdělit na několik map (do každé mapy jiné menu).
Poděkovali: Ľuboš Kamenický
06. říj 2012 23:30 #98359
Uživatel
Hmm, toto riešenie funguje, skúsil som sitemap pre 1 menu, a šlape. Takže predchádzajúcu mapu stránok môžem tým pádom použiť pre návštevníkov stránok v HTML formáte, Google Webmaster Tools nakŕmim teda tromi mapami stránok, pre každé menu zvlášť. Chápem to správne ???