Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Důležité Hledám zkušeného na instalaci Joomla a migraci ...
25. čvn 2012 02:34 #95079
Zdravím všechny ...
zastupuji bytové družstvo, které má stránky na pronajatém serveru. Nyní stránky běží na United Nuke ale s ohledem na některé aspekty chci stránky předělat na Joomla.
Proto hledám někoho zkušeného, kdo by provedl intalaci Joomla s CZ lokací přímo na server, nainstaloval moduly, dopňky a další rozšíření, přenesl databázi uživatelů z United Nuke na Joomla a případně pomohl i s nastavením celého systému nebo i grafikou.
Vše záleží na vzájemné dohodě.
Pokud bych našel někoho, kdo má v tomto ohledu praxi, nebo to už dělal - skvělé.
POTŘEBUJI ZHRUBA :
Domů
Přihlášení a registrace
Uživatelské skupiny s nastavitelným přístupem (user, reg.user, člen družstva, vedení apod.)
Aktuality
Ankety
Archivní články
Fórum
Fotogalerie
Hledat
Kniha návštěv
Mapa stránek
Napište nám
Napsat článek
Odkazy
DOWNLOAD SEKCE Pro členy družstva
DOWNLOAD SEKCE Pro vedení družstva
Statistiky webu *
Témata článků
Top obsah
Výměna bannerů zdarma *
* pokud je to možné
Pochopitelně poskytnu veškeré přístupy a pomoc.
V případě zájmu mne prosím kontaktujte PM s návrhem Vaší ceny a délky realizace. Sem pouze obecné informace a dotazy.
THX.
zastupuji bytové družstvo, které má stránky na pronajatém serveru. Nyní stránky běží na United Nuke ale s ohledem na některé aspekty chci stránky předělat na Joomla.
Proto hledám někoho zkušeného, kdo by provedl intalaci Joomla s CZ lokací přímo na server, nainstaloval moduly, dopňky a další rozšíření, přenesl databázi uživatelů z United Nuke na Joomla a případně pomohl i s nastavením celého systému nebo i grafikou.
Vše záleží na vzájemné dohodě.
Pokud bych našel někoho, kdo má v tomto ohledu praxi, nebo to už dělal - skvělé.
POTŘEBUJI ZHRUBA :
Domů
Přihlášení a registrace
Uživatelské skupiny s nastavitelným přístupem (user, reg.user, člen družstva, vedení apod.)
Aktuality
Ankety
Archivní články
Fórum
Fotogalerie
Hledat
Kniha návštěv
Mapa stránek
Napište nám
Napsat článek
Odkazy
DOWNLOAD SEKCE Pro členy družstva
DOWNLOAD SEKCE Pro vedení družstva
Statistiky webu *
Témata článků
Top obsah
Výměna bannerů zdarma *
* pokud je to možné
Pochopitelně poskytnu veškeré přístupy a pomoc.
V případě zájmu mne prosím kontaktujte PM s návrhem Vaší ceny a délky realizace. Sem pouze obecné informace a dotazy.
THX.
30. čvn 2012 01:02 #95214
Odpověď od Tomas
Uživatel
POPTÁVKA STÁLE AKTUÁLNÍ
Dovolím si malé doplnění :
Děkuji za Vaše nabídky ale musím upozornit, že vše platím já sám. Dělám to pro lidi a ne pro zisk a proto mi prosím neposílejte firemní nabídky za desetitisíce. Chápu že by bylo na dovolenou ale já spíše hledám někoho kdo se vyzná, není drahý, má občas chvilku čas a nabušená prkenice není jeho životním krédem.
Ať tak nebo tak - děkuji všem.
Dovolím si malé doplnění :
Děkuji za Vaše nabídky ale musím upozornit, že vše platím já sám. Dělám to pro lidi a ne pro zisk a proto mi prosím neposílejte firemní nabídky za desetitisíce. Chápu že by bylo na dovolenou ale já spíše hledám někoho kdo se vyzná, není drahý, má občas chvilku čas a nabušená prkenice není jeho životním krédem.
Ať tak nebo tak - děkuji všem.
30. čvn 2012 02:34 #95215
Odpověď od Houbák
Zkušený uživatel
To jste ale měl napsat hned do úvodu, že na to máte "pět padesát". Vy jste ale napsal, že hledáte zkušeného programátora a čas takového programátora je nutné zaplatit...
Ještě bych malou poznámku k přenášení uživatelů z UN včetně jejich hesla. Ano, přenést jde, ale jeho MD5 hash v databázi je velice snadné převést zpět na heslo uživatele. Joomla je v tomto mnohem dál, protože za heslo přidává 32 náhodně vybraných znaků a teprve z tohoto nového hesla vytvoří MD5 hash, který následně uloží do databáze. Takto vzniklý MD5 hash je velice obtížné převézt zpět na heslo.
Ještě bych malou poznámku k přenášení uživatelů z UN včetně jejich hesla. Ano, přenést jde, ale jeho MD5 hash v databázi je velice snadné převést zpět na heslo uživatele. Joomla je v tomto mnohem dál, protože za heslo přidává 32 náhodně vybraných znaků a teprve z tohoto nového hesla vytvoří MD5 hash, který následně uloží do databáze. Takto vzniklý MD5 hash je velice obtížné převézt zpět na heslo.
30. čvn 2012 02:52 #95216
Odpověď od Tomas
Uživatel
Promiňte, chápu že Vás moje PM odpověď nepotěšila ale nechápu moc, proč volíte veřejnou komunikaci v tomto směru. Nicméně si stojím za názorem, že Vaše nabídka za desetitisíce je přehnaně vysoká. Dovolte mi ale malé upřesnění :
1.- Nemám nikde uvedeno že na to mám "pět padesát", asi jste se přehlédl ...
2.- Nikde také neuvádím že hledám "zkušeného programátora" - kontaktoval bych je na přímo. Zde na fóru jich je spousta ...
IUpřímně : nic ve zlém. Já na své poptávce nevidím nic špatného ...
Díky.
1.- Nemám nikde uvedeno že na to mám "pět padesát", asi jste se přehlédl ...
2.- Nikde také neuvádím že hledám "zkušeného programátora" - kontaktoval bych je na přímo. Zde na fóru jich je spousta ...
IUpřímně : nic ve zlém. Já na své poptávce nevidím nic špatného ...
Díky.
30. čvn 2012 10:45 #95218
Odpověď od Houbák
Zkušený uživatel
Ale tady vůbec nejde o vaši reakci na mojí nabídku. Chtěl jsem Vás (a případně i ostatní) pouze upozornit, že pokud napíšete do textu, že hledáte někoho zkušeného, který by převedl stránky z jednoho RS do druhého, tak tím každý přece musí chápat zkušeného programátora.
A navíc jsem chtěl každého upozornit na ten převod hesel z jednoho systému do druhého.
A navíc jsem chtěl každého upozornit na ten převod hesel z jednoho systému do druhého.
30. čvn 2012 13:37 #95227
Joomla je jako puzzle. Stačí vědět jak ty dílky k sobě poskládat.
Odpověď od prontik
Zkušený uživatel
S dovolenim se vetru a chci se zeptat poptavatele na to kolik cini jeho hodinova mzda v jeho praci.
Proc se ptam? Protoze kdyz stavbe webu, ktera podle popisu nebude jednoduchou zalezitosti (hlavne prevod z jineho systemu) a jedna se rekneme cca od oka o 80h prace, tak asi tezko to nekdo udela za 5.000,-. To by totiz pracoval za 63kc/h a to v dnesni dobe za takovou mzdu nepracuje ani uklizecka. Je treba se na to divat takto.
Nevim jak ostatni, ale me celkem zvedlo ze zidle to co poptavatel napsal
Pod 15k tezko najdete nekoho, kdo vam to udela.
Proc se ptam? Protoze kdyz stavbe webu, ktera podle popisu nebude jednoduchou zalezitosti (hlavne prevod z jineho systemu) a jedna se rekneme cca od oka o 80h prace, tak asi tezko to nekdo udela za 5.000,-. To by totiz pracoval za 63kc/h a to v dnesni dobe za takovou mzdu nepracuje ani uklizecka. Je treba se na to divat takto.
Nevim jak ostatni, ale me celkem zvedlo ze zidle to co poptavatel napsal
O tom to prece vubec neni! Ten web se neudela sam. Tohle co bylo napsano je ukazka toho, ze clovek neznaly problematiky kouka na pozadovanou castku jak z jara a zda se mu premrstena, ale uz vubec nevidi tu praci za tim. :SChápu že by bylo na dovolenou ale já spíše hledám někoho kdo se vyzná, není drahý, má občas chvilku čas a nabušená prkenice není jeho životním krédem.
Pod 15k tezko najdete nekoho, kdo vam to udela.
Joomla je jako puzzle. Stačí vědět jak ty dílky k sobě poskládat.