Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Nefunkční link "Read more" při zapnutém SEO
22. bře 2012 09:43 #91531
Odpověď od David Semančík
Uživatel
Další poznatek - špatné URL to negeneruje pouze u "Read more", ale i jinde... Např. pokud mám výpis článků kategorie, tak články, na které vede odkaz z nějakého menu, mají URL správně, kdežto ostatní články mají URL špatné...
Díval jsem se na jinou instalaci Joomla! 2.5 (čistou, nejde o upgrade z 1.5) a tam je vše OK.
Díval jsem se na jinou instalaci Joomla! 2.5 (čistou, nejde o upgrade z 1.5) a tam je vše OK.
22. bře 2012 10:01 #91532
Uživatel
Nakonec jsem to vyřešil instalací komponenty joomsef... V čem byl problém nevím... Vyzkoušel jsem ještě přepsat .htaccess z instalačního balíku i z jiné funkční instalace, ale nic nepomohlo...
Díky všem za pomoc.
David
Díky všem za pomoc.
David
22. bře 2012 10:14 - 22. bře 2012 10:15 #91533
Tady v tom vlaknu se nejak prasi. :whistle:
Joomla je jako puzzle. Stačí vědět jak ty dílky k sobě poskládat.
Odpověď od prontik
Zkušený uživatel
Muzu se ve vsi pokore zeptat, jak jste do Joomla 2.5 dostal JooSef? :woohoo:connexia napsal: Nakonec jsem to vyřešil instalací komponenty joomsef... V čem byl problém nevím... Vyzkoušel jsem ještě přepsat .htaccess z instalačního balíku i z jiné funkční instalace, ale nic nepomohlo...
Díky všem za pomoc.
David
Tady v tom vlaknu se nejak prasi. :whistle:
22. bře 2012 10:20 #91534
Uživatel
Klasicky
Stáhl z extensions.joomla.org/extensions/site-management/sef/1063
nainstalil a nakonfiguroval...
Stáhl z extensions.joomla.org/extensions/site-management/sef/1063
nainstalil a nakonfiguroval...
22. bře 2012 10:38 - 22. bře 2012 10:41 #91536
Odpověď od prontik
Zkušený uživatel
Tak klasicky to asi nebylo, protoze budete jeden z prvnich, kdo ma JoomSEF na J!2.5, protoze JoomSef byval pouze pro J! 1.5....A jak se tak divam, tak i sh404sef je ted nove 2 dny kompatibilni i pro J!2.5 .....to jsou mi veci
22. bře 2012 10:41 #91537
Uživatel
Aha, tak o tom jsem ani nevěděl...
Využil jsem pouze nakopnutí od ghosta (tímto děkuji). Myslím, že tímto můžeme tento thread uzavřít.
Využil jsem pouze nakopnutí od ghosta (tímto děkuji). Myslím, že tímto můžeme tento thread uzavřít.