Joomla 6.0
Dne 14. října 2025 bylo oficiálně vydáno Joomla 6.0 (kódové jméno Kuimarisha) společně s Joomla 5.4 (Kutegemea). Joomla 5.1 přinesla zabezpečené TUF aktualizace, ale s Joomla 5.4 / 6.0 přichází automatické aktualizace jádra, které budou probíhat bezpečně a bez nutnosti manuálního zásahu.
Důležité Nezobrazuje se nic
04. bře 2012 15:49 #90818
Nainstaloval jsem na čistý web Joomla 2.5. Instalace proběhla v pořádku, ale když se chci podívat na stránky tak se nic nezobrazí, ani žádné chybové hlášení. Neví někdo co s tím?
Děkuji
Děkuji
04. bře 2012 15:55 #90819
Joomla je jako puzzle. Stačí vědět jak ty dílky k sobě poskládat.
Odpověď od prontik
Zkušený uživatel
Backend funguje normalne?
04. bře 2012 16:28 #90821
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Jak jste soubory na web nahrával?
04. bře 2012 17:13 #90823
Odpověď od Zacpal
Uživatel
Přes FTP jsem nakopíroval kompletní instalaci a poté jsem přes web joomlu nainstaloval. Stejně jsem instaloval i v.1.5 a vždy to fungovalo. Před chvílí se mě podařilo jednou zobrazit web, ale opět to nejde.
04. bře 2012 17:47 #90824
Odpověď od Bong
Moderátor
Zkontrolujte nakopírované soubory, porovnejte s originálem.
Nebo je nakopírujte znovu a "najistotu".
Předpokládám, že instalace je úplně nová, čistá, s originální šablonou a váš hosting je vhodný pro Joomlu.
Předpokládám, že instalace je úplně nová, čistá, s originální šablonou a váš hosting je vhodný pro Joomlu.
04. bře 2012 20:57 #90835
Odpověď od Zacpal
Uživatel
joomla na tom webu už byla, jen jsem chtěl aktuální.
04. bře 2012 21:38 #90840
Odpověď od prontik
Zkušený uživatel
A smazal jste obsah databaze z te stare joomly nez jste zacal do te same ladovat novou?
04. bře 2012 21:50 #90842
Odpověď od Bong
Moderátor
J2.5 si generuje unikátní prefix tabulek, tam bych problém neviděl.
Na začátku píšete: Nainstaloval jsem na čistý web Joomla 2.5 a v zápětí: joomla na tom webu už byla, jen jsem chtěl aktuální...
Můžete tedy zobpovědět alespoň základní otázky? Instalace je úplně nová, čistá, s originální šablonou a váš hosting je vhodný pro Joomlu? Na hostingu nic nezůstalo z předchozí? Kopírované soubory jste porovnal, případně nakopíroval pořádně, jak jsem psal v předchozím? Odkaz na nefunkční web?
Na začátku píšete: Nainstaloval jsem na čistý web Joomla 2.5 a v zápětí: joomla na tom webu už byla, jen jsem chtěl aktuální...
Můžete tedy zobpovědět alespoň základní otázky? Instalace je úplně nová, čistá, s originální šablonou a váš hosting je vhodný pro Joomlu? Na hostingu nic nezůstalo z předchozí? Kopírované soubory jste porovnal, případně nakopíroval pořádně, jak jsem psal v předchozím? Odkaz na nefunkční web?
05. bře 2012 06:59 #90857
Odpověď od Zacpal
Uživatel
Průběh byl takový. Na webu jsem měl nainstalovánu joomlu 1.5, která fungovala v pořádku. Udělal jsem upgrade na joomla 2.5, ale nefungovalo to korektně, nějak mě nefungovaly některé moduly a byly obdobné problémy. Proto jsem smazal všechny soubory, vymazal kompletní databázi a nainstaloval joomlu 2.5 od začátku. Instalaci jsem stáhl z joomla portálu, přes FTP jsem překopíroval soubory a nainstaloval. Ani na originální šabloně se mě nic nezobrazí, jednou nebo 2x se mě zobrazil web. Ale bez jakéhokoliv zásahu se to opakuje. Zkoušel jsem web zobrazit v IE i Mozzile. Nefunguje ani náhled z administrace. Zkusil jsem nainstalovat jinou šablonu, staženou z webu, který je free a je u ní uvedeno že je přímo pro joomla 2.5, ale je to úplně stejné. Teď zkusím vše nainstalovat znovu a poté zde napíši jak to dopadlo
05. bře 2012 08:40 #90860
Odpověď od Zacpal
Uživatel
Tak asi byla chyba v instalaci, po nové instalaci je již vše v pořádku, se základní šablonou se web již zobrazuje. Ale nově stažená šablona nefunguje vůbec. Přitom je u ní uvedeno že je vytvořena pro tuto verzi joomly. Tak se ještě zkusím zeptat. Kde bych sehnal spolehlivé free šablony, které fungují.
Děkuji
Děkuji
05. bře 2012 08:41 - 05. bře 2012 08:43 #90861
ještě přidávám tu šablonu která nefunguje
Odpověď od Zacpal
Uživatel
ještě přidávám tu šablonu která nefunguje
05. bře 2012 08:52 #90862
Odpověď od Zacpal
Uživatel
šablona je k dispozici na adrese
www.sportkostelec.cz/hazena
tady je ještě stará verze joomly a je v sekci ke stažení. Pokus by někdo věděl kde je chyba byl bych moc rád, předem děkuji
tady je ještě stará verze joomly a je v sekci ke stažení. Pokus by někdo věděl kde je chyba byl bych moc rád, předem děkuji
05. bře 2012 10:50 #90867
Odpověď od Zacpal
Uživatel
Tak to netuším, já jsem ji stáhl. A nevíte kde je chyba?
Nejnovější příspěvky