Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

Jednoduchý mp3 přehráváč - hledám plugin

23. úno 2012 22:21 #90297
Odpověď od fire150
Pokročilý uživatel
Je to úplne jednoduché v popise máte uvedený syntax.
Uploadovanie je napr. cez FTP alebo cez správcu médií: v zložke images si vytvorte podzložku napr. music, v nastaveniach správcu médií pridajte do "Povolené prípony" mp.3 a nahrávajte ako obrázok.
Ponuka v menu na čo. Kód (zápis s cetou k súboru podľa vzoru ) vložíte jednoducho do článku a na ten odkážete položku menu.
Bez predchádzajúcich znalostí sa to na J! 2.5 spustilo za cca 5 min.

Myslenie je najťažšou prácou aká existuje a práca ma fascinuje!
Celé hodiny sa vydržím pozerať, ako niekto pracuje

21. bře 2012 17:04 - 21. bře 2012 17:10 #91499
Odpověď od CrocodilusCZ
Zkušený uživatel
Díky za rady, zrovna se s tím znovu peru a není to tak složité, jak se mi zdálo.

Nahrál jsem mp3 do složky images, povolil je ve správci médií, resp tam doplnil mp3.
Použil syntax v článku, zveřejnil plugin.
Přehrávač se na stránce zobrazí, jsem si jist, že zadávám správnou cestu k mp3, protože při zadání samotné cesty do adresního řádku se hudba přehraje.
Nicméně na stránce i po kliknutí na play je problém v tom, že se nic nestane. Přehrávač je šedý, neukazuje zelenou indikaci a nehraje..
Co dělám špatně, prosím?
Ještě mě napadá, skutečně tam má být ve správci médií mp.3? Já si totiž myslel, že to je překlep a cpu tam mp3
EDIT2: tak ani změna na mp.3 nepomáhá:-/
EDIT3: a ještě jsem si všiml, že tam běhá hláška XML Error:-/

21. bře 2012 17:35 #91507
Odpověď od prontik
Zkušený uživatel
Vas web je tajny? Mohli by jsme se podivat?

Joomla je jako puzzle. Stačí vědět jak ty dílky k sobě poskládat.

21. bře 2012 17:41 #91509
Odpověď od CrocodilusCZ
Zkušený uživatel
tajný určitě není, jen jsem nechtěl být toliko invazívní. Pokud si někdo udělá čas a mrkne, budu jedině rád. Ještě mě napadá, že by to mohlo být multijazyčností, ale to už vařím z vody.
redovo.hys.cz/index.php?option=com_conte...9&Itemid=504&lang=cs

21. bře 2012 18:13 #91511
Odpověď od CrocodilusCZ
Zkušený uživatel
Tak už se mi to nějak povedlo rozchodit, asi jsem to přeci jen měl špatně zapsané, či nevím..
Každopádně to chodí

21. bře 2012 18:19 #91512
Odpověď od Bong
Moderátor
Jen je nepříjemné, že uživatel se zapnutým blokováním reklam stejně žádný přehrávač neuvidí...

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.