Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Nezobrazuje se TinyMCE ani jiný editor
24. úno 2012 11:48 #90318
Joomla je jako puzzle. Stačí vědět jak ty dílky k sobě poskládat.
Odpověď od prontik
Zkušený uživatel
Vsechny standardy jsme vycerpali. Jestli chcete poslete mi pres PM pristup a ja se na to podivam.
Joomla je jako puzzle. Stačí vědět jak ty dílky k sobě poskládat.
24. úno 2012 12:16 #90319
Odpověď od Draho
Začátečník
Řešením je nakonec úplná banalita. Ve správci pluginů zvolte Editor - TinyMCE. V základních možnostech musí být toto nastavení: Automatický výběr jazyka - NE. Kód jazyka - en. Samozřejmě musí být nastavený v globálním nastavení jako výchozí editor.
28. úno 2012 13:57 - 28. úno 2012 13:58 #90537
Odpověď od Wohlgemuth Marek
Uživatel
Asi už jste to vyřešily, ale kdyby ne, tak mě se stalo to samé po instalace CKEditoru, konkrétně balík com_ckeditor_1.5.10. Stačilo ho odinstalovat a vše bylo OK. Dal jsem tam raději JCE.
24. říj 2012 11:13 #99053
Odpověď od Jan Bartuška
Uživatel
Znovu otevírám toto téma se stejným problémem. Aniž by se v Joomle cokoliv měnilo (žádné nové moduly/pluginy/nastavení), minulý týden se přestaly zobrazovat editory. Ať si v globálním nastavení navolím cokoliv, je při editaci vidět jen prostý kód.
Samozřejmě jsem zkoušel i zde popsané postupy, k ničemu to nebylo - všechno je nastavené správně, ostatně přes rok to fungovalo bez problémů.
Nějaké nápady?
Samozřejmě jsem zkoušel i zde popsané postupy, k ničemu to nebylo - všechno je nastavené správně, ostatně přes rok to fungovalo bez problémů.
Nějaké nápady?
24. říj 2012 12:13 #99057
Odpověď od Cony
Moderátor
A nemáte nastavení editoru přepsané ve svém profilu (v administraci Stránky - Můj profil)? To vyhrává nad globálním nastavením.
24. říj 2012 12:27 #99058
Odpověď od Jan Bartuška
Uživatel
Podíval jsem se do profilu, bylo tam JCE, nastavil jsem TinyMCE a to chodí. Tzn. chyba je v JCE a to už nějak pořeším.
Díky moc.
Díky moc.