Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Phoca gallery-nahledy
05. úno 2012 10:57 #88701
Dobrý den v Phoca gallery na joomla 2.5.1 se mi nahledy normalne vygenerují ale na strankach mi to ukazuje po rozkliknuti nahledu tuto chybu:404 - Kategorie není zveřejněna, nebo neexistuje,Tuto stránku nemůžete navštívit, protože:
zastaralá záložka/oblíbené
vyhledávač, který má zastaralý index tohoto webu
překlep v adrese
na tuto stránku nemáte přístup
Požadovaný obsah nebyl nalezen.
Při zpracování požadavku došlo k chybě.
ale vše se mi zdá že mám nastavne správně,kde může být chyba?
zastaralá záložka/oblíbené
vyhledávač, který má zastaralý index tohoto webu
překlep v adrese
na tuto stránku nemáte přístup
Požadovaný obsah nebyl nalezen.
Při zpracování požadavku došlo k chybě.
ale vše se mi zdá že mám nastavne správně,kde může být chyba?
05. úno 2012 12:51 #88705
Creative Webdesign - Tvoříme weby a shopy díky Joomle! ... už od jejího počátku
Odpověď od Fil
Uživatel
Doporučil bych napsat do fóra na Phoca.cz, je tam živá diskuze a asi jsem tam našel i podobný problém >>
When I click on a thumbnail opens a page of my site and not the larger image
Creative Webdesign - Tvoříme weby a shopy díky Joomle! ... už od jejího počátku
04. čvc 2012 10:25 #95306
--- -- -
Odpověď od MaK.
Zkušený uživatel
Taky jsem se s tím potýkal. Je to jednoduché. Musí v nějakém menu existovat nabídka fotogalerie - nebo něco podobného. Je jedno, jak to nazveš a v jakém je menu. Takže Nabídky, Main menu (třeba), +Nový, Typ položky Phoca Gallery
Seznam kategorií (detail kategorie), hotovo.
MaK.
Seznam kategorií (detail kategorie), hotovo.
MaK.
--- -- -
13. čvc 2012 00:49 #95499
--- -- -
Odpověď od MaK.
Zkušený uživatel
Čau, myslím, že jo. Sic nevím, co znamená "upořádán náhledů," asi "uspořádání," ale s trochou citu by to jít mohlo.
Něco podobného testuju zde: cargo.mariankabele.com/fotogalerie
Stačí pořádně zvětšit náhledy, odstranit lupičku, pohrát si s rámečky, poladit popisky, nastavit pak fotogalerii v nabídkách Joomly jako hlavní stránku, deaktivovat moduly po stranách, nahoře, dole, a je to. Jen si nejsem jist tím textem, to už bude asi chtít zásah do šablony.
MaK.
Něco podobného testuju zde: cargo.mariankabele.com/fotogalerie
Stačí pořádně zvětšit náhledy, odstranit lupičku, pohrát si s rámečky, poladit popisky, nastavit pak fotogalerii v nabídkách Joomly jako hlavní stránku, deaktivovat moduly po stranách, nahoře, dole, a je to. Jen si nejsem jist tím textem, to už bude asi chtít zásah do šablony.
MaK.
protektor napsal: Zdravím, měl bych jeden dotaz ohledně nastavení Phoca gallery. Dá se nastavit vzhled a upořádán náhledů tak aby vypadal a fungoval podobně jako na této stránce?
Díky
--- -- -