Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
ZOO 2.5 a teaser text
Dnes sem narazil na nemilý problém. Ve verzi 2.5 oproti 2.4 je jednou z mála změn to, že nemůžu nechat prázdný teaser text. Často jsem toho využíval, že jsem celý text měl v detailu a teaser prázdný, když se to hodilo třeba ke kategorii "tabulky výsledků soutěže" Tam prostě byla jen tabulka o 100 řádcích a nešlo ji dělit.
Teď sem si ale všiml, že když nechám prázdný teaser okno a vyplním jen detail, který by se měl zobrazit až ve full stránce, tak mi ten detail smaže a mám úplně prázdnou stránku. Teď marně hledám, jestli je to schválně, nebo chyba.
Jak by se to dalo obejít? Budu rád za každý nápad....
Prípadne ak potrebujete použiť rozdielne rozvrhnutie pre články a výsledky, vytvorte si dva rôzne typy - im následne môžete priradiť ľubovoľné prvky a zvoliť rozvrhnutie tak ako potrebujete.
ARCHSTYL architekti - www.archstyl.com
Slovensko - moravská hasičská liga (SMHL) - www.smhl.eu
To právě nemůzu.Kameň.junior napsal: Myslím, že by mohlo stačiť v zobrazení Teaser text jednoducho nezobraziť. V zobrazení Full si potom text priradíte do požadovanej pozície.
Můžete to trochu upřesnit? Nechcu to rozdělovat na více instancí, kvůli značek. Stejně tak šablona jde použit pouze na celou instanci. stačilo by mi, kdybych si mohl nastavit šablonu pro kategorii tak, jak to jde v K2. Tak pokud víte o nějaké jiné možnosti, jak s tím vy***** budu jen rádKameň.junior napsal: Prípadne ak potrebujete použiť rozdielne rozvrhnutie pre články a výsledky, vytvorte si dva rôzne typy - im následne môžete priradiť ľubovoľné prvky a zvoliť rozvrhnutie tak ako potrebujete.
Ak to nechcete meniť kvôli značkám, tak vytvorte jednu inštanciu, v nej napr. kategóriu Články a kategóriu Výsledky a vytvorte si ako som písal vyššie dva zvlášť typ rozvrhnutia pre článok a zvlášť pre výsledky. To však ako ste písali, bude používať jednu šablónu, ale fungovať by to mohlo.
no, asi jsem na to ještě nenarazil. Budu muset pořádně prolést administraci zoo a vyzkoušet. Přecházím z K2, takže moje chápání zoo je zatím trošku omezenéKameň.junior napsal: Ak to nechcete meniť kvôli značkám, tak vytvorte jednu inštanciu, v nej napr. kategóriu Články a kategóriu Výsledky a vytvorte si ako som písal vyššie dva zvlášť typ rozvrhnutia pre článok a zvlášť pre výsledky. To však ako ste písali, bude používať jednu šablónu, ale fungovať by to mohlo.
Můžete mi poslat link na web o kterém jste psal? Váš nick mi něco říká? Nejste taky hasič?