Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Hromadné vložení obrázků
30. čvc 2018 14:08 #136766
Potřebuji pomoct, pomalu se zaučuji s joomlou, ale potřebuji vytvořit produkt a k němu mám tak 20 fotek a neumím je nahrát hromadně. Nevím si rady s Phocagallery, zda je možné přes ní k určitému produktu, který mám ve virtuemart hromadně přiřadit fotografie. Může mi s tímto někdo pomoct ?
30. čvc 2018 14:30 #136767
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Od toho by mel byt Virtuemart. Tam se obrazky produktu vkladaji.
Kombinovat 2 rozsireni neni stastne reseni.
Kombinovat 2 rozsireni neni stastne reseni.
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
30. čvc 2018 14:41 #136769
Odpověď od Marek
Uživatel
Bohužel, když dám ve virtuemart nahrát obrázek, tak mi nejde označit více obrázků tak je nějaké rozšíření, nebo update ?
Děkuji za odpověď
Děkuji za odpověď
30. čvc 2018 15:14 #136770
Odpověď od zpetr
Zkušený uživatel
Buď
nahrajete obrázky přes ftp do místa, které máte nastavené pro obrázky pro VM a v menu obchod/medialni soubory provedete synchronizace medialnich souborů. Tím se vytvoří miniatury a pak už v produktu záložka obrázky produktu přidáte ze seznamu (tlačítka - , + sekce obraz)
Je možné že budete muset vždy po přidání obrázku uložit a pokračovat dál.
Nebo
nahrávejte po jdenom obrázkypřímo v kartě produktu / obrázky produktu
uplně dole sekce nahrát soubor a zvolte akci obrazku nahrát po výběru obrázku opět uložit a další ..... je to trochu pakárna.
Ale aspoň si rozmyslíte kolik tam těch obrázků vlastně opravdu potřebujete. Je to přeci jen shop a ne galerie.
nahrajete obrázky přes ftp do místa, které máte nastavené pro obrázky pro VM a v menu obchod/medialni soubory provedete synchronizace medialnich souborů. Tím se vytvoří miniatury a pak už v produktu záložka obrázky produktu přidáte ze seznamu (tlačítka - , + sekce obraz)
Je možné že budete muset vždy po přidání obrázku uložit a pokračovat dál.
Nebo
nahrávejte po jdenom obrázkypřímo v kartě produktu / obrázky produktu
uplně dole sekce nahrát soubor a zvolte akci obrazku nahrát po výběru obrázku opět uložit a další ..... je to trochu pakárna.
Ale aspoň si rozmyslíte kolik tam těch obrázků vlastně opravdu potřebujete. Je to přeci jen shop a ne galerie.
30. čvc 2018 15:30 #136771
Odpověď od Marek
Uživatel
V tom je ten problém, takhle po jednom to jde, jen potřebuji urychlit to nahrávání a těch fotek u těch produktů musí být více. Ale děkuji za rady.
30. čvc 2018 20:00 #136774
Odpověď od zpetr
Zkušený uživatel
Koukněte na toto
extensions.virtuemart.net/back-office/to...images-upload-detail