Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Zmizení icon v administraci
18. úno 2015 16:16 - 18. úno 2015 16:18 #120279
Odpověď od Jan Kedvis
Zkušený uživatel
Díky za snahu:
Spusťte phpMyAdmin ve vaší databázi srolujte až dolů, vyberte Zaškrtnout vše a z rozbalovací nabídky vedle volbu Zaškrtnuté: Opravit tabulku.
- to to jsem už zkoušel a výsledek je takový, že stále nevidím icony v nabídce v administraci (respektive) vidím jen icony K2. Jde o to, že ani po opravě tabulek nevidím systémové icony (v menu administrace i v těle administrace). To je pro mě záhada.
Tedy nemohu přejít na krok 2 (postupu rozumím)
Existuje něco čím bych vypnul icony v administraci (ať už konfllikt a nebo rozšíření)? Díky.
Spusťte phpMyAdmin ve vaší databázi srolujte až dolů, vyberte Zaškrtnout vše a z rozbalovací nabídky vedle volbu Zaškrtnuté: Opravit tabulku.
- to to jsem už zkoušel a výsledek je takový, že stále nevidím icony v nabídce v administraci (respektive) vidím jen icony K2. Jde o to, že ani po opravě tabulek nevidím systémové icony (v menu administrace i v těle administrace). To je pro mě záhada.
Tedy nemohu přejít na krok 2 (postupu rozumím)
Existuje něco čím bych vypnul icony v administraci (ať už konfllikt a nebo rozšíření)? Díky.
18. úno 2015 16:37 #120280
Odpověď od Cony
Moderátor
Tak použijte přímé URL
/administrator/index.php?option=com_installer&view=database
/administrator/index.php?option=com_modules
/administrator/index.php?option=com_installer&view=database
/administrator/index.php?option=com_modules
Poděkovali: Jan Kedvis
18. úno 2015 16:59 - 18. úno 2015 17:01 #120281
Odpověď od Jan Kedvis
Zkušený uživatel
Takhle jsem se tam pohyboval dnes ráno Díky, ale nemohu zkontrolovat databázi, protože tu kontrolu nemám jak potvrdit..Jediné do čeho se dostanu jsou K2 v těle administrace
zde
Proto jsem provedl kontrolu databáze přes phpMyAdmin.
Ta je OK, jen mám problém s finder_tokens` a finder a finder_tokens_aggregate` (The storage engine for the table doesn't support...), ale to (asi) není problém který hledám. Díky za snahu pomoci.
Proto jsem provedl kontrolu databáze přes phpMyAdmin.
Ta je OK, jen mám problém s finder_tokens` a finder a finder_tokens_aggregate` (The storage engine for the table doesn't support...), ale to (asi) není problém který hledám. Díky za snahu pomoci.
18. úno 2015 20:37 #120284
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Ne že nevidíte ikony, vy nevidíte celé menu administrace.
Jděte znovu do phpMyAdmin najděte tabulku a tam řádky modulů:
Quick Icons
Admin Menu
Admin Submenu
všechny mají mít published 1 a access 3
Pak už by se menu mělo v administraci objevit a případné další chybějící moduly administrace by měly jít zobrazit.
Po aktualizaci Joomly jste kompletně vyčistil cache Joomly a prohlížeče?
Jděte znovu do phpMyAdmin najděte tabulku a tam řádky modulů:
Quick Icons
Admin Menu
Admin Submenu
všechny mají mít published 1 a access 3
Pak už by se menu mělo v administraci objevit a případné další chybějící moduly administrace by měly jít zobrazit.
Po aktualizaci Joomly jste kompletně vyčistil cache Joomly a prohlížeče?
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Poděkovali: Jan Kedvis
18. úno 2015 21:33 #120286
Odpověď od Jan Kedvis
Zkušený uživatel
Ano, celé menu. Všechny jsem prošel a všechny mají published 1 a access 3 Vyčistil jsem cache Joomly a prohlížeče. Vypadá to na ještě nějaký další problém. Díky za snahu pomoci. Dodělám to ze staré zálohy (i když mě to zajímá tlačí mě čas).