Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Vyřešeno Vícejazyčný web
26. lis 2014 13:24 - 26. lis 2014 13:24 #119062
Odpověď od Ernst
Joomla Expert
Ten povolen mám. Zobrazí se i modul přepínač jazyka, ale nejsou tam ani vlaječky ani text jazyků.
Dělal jsem dle těchto návodů:
www.website21.cz/joomla-2-5-vytvoreni-multijazycnych-stranek
www.stawebnice.com/blog/navod-mnohojazyc...op-joomla-virtuemart
PS když teď v 3.6.7. (kde mi to funguje) chci přidat další jazyk, tak se mi nepřidá do přepínače jazyků.
Bude to nějaký zádrhel, musím to důkladně projít a až na to přijdu, napíšu sem řešení
Dělal jsem dle těchto návodů:
www.website21.cz/joomla-2-5-vytvoreni-multijazycnych-stranek
www.stawebnice.com/blog/navod-mnohojazyc...op-joomla-virtuemart
PS když teď v 3.6.7. (kde mi to funguje) chci přidat další jazyk, tak se mi nepřidá do přepínače jazyků.
Bude to nějaký zádrhel, musím to důkladně projít a až na to přijdu, napíšu sem řešení
27. lis 2014 00:21 #119068
Odpověď od Ernst
Joomla Expert
Tak už jsem na tom strávil dost hodin, ale pokud přidám nový jazyk, udělám mu modul, nabídku a stejně se mi nezobrazí v přepínači jazyků. máte někdo nějaký nápad?
27. lis 2014 12:10 #119075
Odpověď od Cony
Moderátor
A ten stav jazyků Vám hlasí vše OK?
Pokud modul přepínač jazyků přepnete do textového módu (nezobrazovat vlaječky), jazyk tam také není?
Máte u jazyku vše správně zadané? (např. pro češtinu bude kód jazyku cs-CZ, URL kód cs a prefix obrázku cz)
Máte jazyk zveřejněn, je u něj správná přístupová úroveň?
Nemáte na stránkách zaplou Cache? (modul by se aktualizoval až po vypršení Cache)
Používáte základní šablonu? Pokud ne, zkuste se do ní přepnout a zkontrolovat vše v ní.
Těžko říct, ale pokud projdete ten návod opravdu krok po krou, mělo by Vám vše fungovat.
Pokud modul přepínač jazyků přepnete do textového módu (nezobrazovat vlaječky), jazyk tam také není?
Máte u jazyku vše správně zadané? (např. pro češtinu bude kód jazyku cs-CZ, URL kód cs a prefix obrázku cz)
Máte jazyk zveřejněn, je u něj správná přístupová úroveň?
Nemáte na stránkách zaplou Cache? (modul by se aktualizoval až po vypršení Cache)
Používáte základní šablonu? Pokud ne, zkuste se do ní přepnout a zkontrolovat vše v ní.
Těžko říct, ale pokud projdete ten návod opravdu krok po krou, mělo by Vám vše fungovat.
27. lis 2014 18:16 #119082
Odpověď od Ernst
Joomla Expert
Tak jsem to objevil. Hledal jsem všude a to prvotní mně nepraštilo do očí.
V jazyku obsahu jsem měl nesprávně zadaný kód jazyka (třeba sk-sk místo správně sk-SK)
V jazyku obsahu jsem měl nesprávně zadaný kód jazyka (třeba sk-sk místo správně sk-SK)
27. lis 2014 18:52 #119084
Odpověď od Ernst
Joomla Expert
a k tomu ještě správně nastavenou úvodní stránku jazyka. Kombinace obojího musí být správná.