Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Vyřešeno Backbutton
03. říj 2014 15:16 #118275
Odpověď od Houbák
Zkušený uživatel
Ne!
Pokud máte v nastavení pluginu povolené používání DIVu, tak do template.css napíšete
Pokud máte v nastavení pluginu povolené používání DIVu, tak do template.css napíšete
Code:
.backbutton {
....
}
Poděkovali: Ernst
03. říj 2014 15:26 #118277
Odpověď od Ernst
Joomla Expert
Díky, ale už jsem byl na také na cestě ke správnému řešení. (to .backbutton jsem se dogooglil)
Už jsem zase pochopil další kus.
Upravil jsem to stejně jako tlačítko "Číst dál".
ještě doladím umístění a večer to hodím na web, pak se, jestli chcete, můžete kouknout
Ale stejně mi vrtá, jak se dá zjistit ta třída .backbutton, když je nadefinovaná class plgContentBackButton extends JPlugin?
Už jsem zase pochopil další kus.
Upravil jsem to stejně jako tlačítko "Číst dál".
ještě doladím umístění a večer to hodím na web, pak se, jestli chcete, můžete kouknout
Ale stejně mi vrtá, jak se dá zjistit ta třída .backbutton, když je nadefinovaná class plgContentBackButton extends JPlugin?
03. říj 2014 15:33 #118279
Odpověď od Houbák
Zkušený uživatel
Třída v php (class plgContentBackButton extends JPlugin) je úplně něco jiného než třída css (.backbutton).
Doporučuji si něco o CSS nastudovat, třeba na www.jakpsatweb.cz/css/
Doporučuji si něco o CSS nastudovat, třeba na www.jakpsatweb.cz/css/
03. říj 2014 15:38 #118280
Odpověď od Ernst
Joomla Expert
To postupně čtu, ale nedá se to do hlavy nalít za tři týdny.
Mám ale ještě jeden problém. To tlačítko zpět se zoprazuje i v blogu v hlavičce článku.
Dá se mu nějak říct, že se má ukazovat jen v detailu článku?
Mám ale ještě jeden problém. To tlačítko zpět se zoprazuje i v blogu v hlavičce článku.
Dá se mu nějak říct, že se má ukazovat jen v detailu článku?
03. říj 2014 16:33 #118282
Odpověď od Houbák
Zkušený uživatel
Aby se button zobrazoval pouze v článku, změňte ten kód, který jste upravoval, na
Code:
$view = JRequest::getCmd('view');
if ($view == 'article') {
$article->text = $article->text.$link;
}
03. říj 2014 17:45 - 03. říj 2014 17:50 #118285
Odpověď od Ernst
Joomla Expert
Díky, to funguje.
Já se ale mezitím pustil jinou cestou.
Doplnil jsem do www\templates\study_diginix_template_j16\html\com_content\article\default.php
<a class="button" href="#" onclick="history.back(); return false;" id="tlacitko_zpet">zpět</a>.
Tím se mi objevilo vlastně systémové tlačítko zpět, které je tedy umístěno pod článkem a ne v článku.
Teď zrovna zkoumám, jak ho zarovnat doprava.
Zdá se mi to jako lepší řešení, protože se snažím vyhnout (pro případ aktualizace) změnám ve zdrojích modulů a takhle tam vlastně žádná extension běžet nemusí.
Já se ale mezitím pustil jinou cestou.
Doplnil jsem do www\templates\study_diginix_template_j16\html\com_content\article\default.php
<a class="button" href="#" onclick="history.back(); return false;" id="tlacitko_zpet">zpět</a>.
Tím se mi objevilo vlastně systémové tlačítko zpět, které je tedy umístěno pod článkem a ne v článku.
Teď zrovna zkoumám, jak ho zarovnat doprava.
Zdá se mi to jako lepší řešení, protože se snažím vyhnout (pro případ aktualizace) změnám ve zdrojích modulů a takhle tam vlastně žádná extension běžet nemusí.