Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
JoomGallery
01. lis 2013 12:42 #112236
Odpověď od lllll
Nováček
Po několika hodinách strávených hledáním pro mne vhodné komponenty se mi nedaří. Neznáte někdo nějakou jednoduchou komponentu, ve které by horizontálně obíhaly obrázky (z leva doprava) a dal by se u těchto obázků nastvit odkaz? Děkuji z apřípadné rady.
01. lis 2013 15:48 #112239
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Já tedy nevím, ale modulů na zobrazení sponzorů a reklamních bannerů není zrovna málo.
Rozšíření pro sponzory: extensions.joomla.org/extensions/ads-a-affiliates/sponsors
Rozšíření pro bannery: extensions.joomla.org/extensions/ads-a-a...es/banner-management
Na první kouknutí to co chcete umí třeba Advertise Scroller , těch 16$ je vcelku směšná cena, když si spočítáte co času jste tomu již věnoval.
Ale ono je celkem jedno jak to vypadá a funguje, návštěvníky to nezajímá. Nebo vy se vyžíváte v prohlížení reklam a obrázků sponzorů? Je to o tom, aby se tam případný sponzor uviděl a aby na jeho web vedl odkaz. Tím děláte jakoby něco na oplátku. Jinak je to naprosto k ničemu.
Rozšíření pro sponzory: extensions.joomla.org/extensions/ads-a-affiliates/sponsors
Rozšíření pro bannery: extensions.joomla.org/extensions/ads-a-a...es/banner-management
Na první kouknutí to co chcete umí třeba Advertise Scroller , těch 16$ je vcelku směšná cena, když si spočítáte co času jste tomu již věnoval.
Ale ono je celkem jedno jak to vypadá a funguje, návštěvníky to nezajímá. Nebo vy se vyžíváte v prohlížení reklam a obrázků sponzorů? Je to o tom, aby se tam případný sponzor uviděl a aby na jeho web vedl odkaz. Tím děláte jakoby něco na oplátku. Jinak je to naprosto k ničemu.
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.