Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
prekryvajuce sa moduly
09. zář 2013 21:34 #110881
Zdravim,
poradite mi preco sa mi prekryva slider s textom?
justiphoneuser.com/
diky (v joomle som novy)
poradite mi preco sa mi prekryva slider s textom?
justiphoneuser.com/
diky (v joomle som novy)
10. zář 2013 06:28 - 10. zář 2013 06:28 #110892
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Slider je velký. Nevejde se kam jste plánoval.
10. zář 2013 16:06 #110908
Odpověď od jesus-pd
Uživatel
ale on by tam v podstate mal byt, ja ho tam chce, ale to pismo ma byt nizsie, aj ked som si pozeral poziciu tych modulov podla temy tak slider je nad "Top A"
10. zář 2013 16:17 - 10. zář 2013 16:17 #110909
Odpověď od AGG
Návštěvník
podle mě jsou pozice vedle sebe a mají stejnou velikost cca 430 x 300 bodů. Větší se tam nevejde.
10. zář 2013 16:23 - 10. zář 2013 16:31 #110911
Odpověď od Bong
Moderátor
V možnostech správce šablon si povolte Náhled pozic modulů ať vidíte kde jakou pozici pro modul máte.
Pokud se nemýlím máte tam dva moduly vedle sebe. V levém máte slider větší než je velikost modulu, proto přesahuje do druhého...
Na vašem místě bych se namísto laborování s touto obludnou šablonou (rok 1996 je již pryč) poohlédnul po nějaké slušné, ve které vám vyhovují pozice a vzhledem se hodí k budoucímu obsahu.
PS.: už jste si zjistil co je třeba Firebug a k čemu je dobrý?
Pokud se nemýlím máte tam dva moduly vedle sebe. V levém máte slider větší než je velikost modulu, proto přesahuje do druhého...
Na vašem místě bych se namísto laborování s touto obludnou šablonou (rok 1996 je již pryč) poohlédnul po nějaké slušné, ve které vám vyhovují pozice a vzhledem se hodí k budoucímu obsahu.
PS.: už jste si zjistil co je třeba Firebug a k čemu je dobrý?
11. zář 2013 21:55 #110935
Odpověď od jesus-pd
Uživatel
Povolil som si to, ale kde mam vidiet tie pozicie modulov? teraz neviem ci sa chapeme ale ako som vravel, slider ma byt NAD textom.
Poradite nejake sablony zadarmo? bohuzial nic lepsie som nenasiel, to bola jedina kde aspon neboli ziadne loga firiem a vyzera celkom jednoducho, ale klunde si dam poradit
Poradite nejake sablony zadarmo? bohuzial nic lepsie som nenasiel, to bola jedina kde aspon neboli ziadne loga firiem a vyzera celkom jednoducho, ale klunde si dam poradit