Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

Vyhledávací komponenta ??

02. zář 2013 10:45 #110555
Vyhledávací komponenta ?? od Pavel
Uživatel
Ahoj všichni! Nemohli byste mi někdo doporučit nějakou komponentu, která by uměla vyhledávat produkty podle nejrůznějších kritérií?? Jedná se mi o podobnou aplikaci, jaká je na níže uvedeném odkaze. Tj., mám XY motorek a podle toho, jakou motorku vyberu se k ní zobrazí mraky výrobků určených pouze na ni. Předem díky za doporučení!

Odkaz: www.dc-afam.be/afamfrance/bybrandkits.aspx

PT

02. zář 2013 10:54 #110557
Odpověď od Cony
Moderátor
Zapoměl jste důležitou informaci, kde máte ty produkty? Virtuemart, nebo jiný eshop a jaká verze?
Jinak toho co je na těch ukázkových stránkách můžete docílit jednoduše tak, že si uděláte kategorie dle motocyklů, a pak jen najdete modul, který zobrazí menu pomocí těch tří výběrů, místo klasicky.

02. zář 2013 10:59 #110558
Odpověď od Pavel
Uživatel
Ano, díky za upozornění. Nebude to žádný eshop, pouze vyhledávací web, abych zjistil jaké "součástky" na daný typ motocyklu patří. Takže všechny tyto produkty budu mít v Excelové tabulce, ze které bych chtěl nějakým exportem "nalít" všechna data do databáze... Virtuemart určitě nepotřebuji a ani moc nechci, protože těch dat bude opravdu hodně

02. zář 2013 11:41 #110561
Odpověď od Cony
Moderátor
Teoreticky toho jste schopen docílit i obyčejnými články. Záležet bude asi nejvíce na tom, co vše chcete mít u produktu za informace (obrázky, popis, tech. specifikace apod.). Pokud se jedná opravdu o hodně dat (obdoba TecDoc?) pak asi z důvodu rychlosti budete mít nejrozumnější udělat si komponentu na míru, obávám se že jakékoliv jiné řešení bude z důvodu mnoha možností a nastavení spíše pomalé, i když to řešení s kategoriemi by mohlo být rozumně rychlé např. přímo u těch článků.

02. zář 2013 12:08 #110564
Odpověď od Pavel
Uživatel
Prakticky potřebuji jen technickou specifikaci, tj. název, kód a nějaký krátký popis. Obrázky nepotřebuji. Pomocí článků a kategorií se mi to zdá takové zdlouhavé a neohrabané. Dokázal by někdo naprogramovat takovou komponentu za finanční odměnu??

03. zář 2013 10:29 #110632
Odpověď od Pavel
Uživatel
Nešlo by k tomuto použít třeba K2 komponentu??