Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

Článek jako stránka.

21. srp 2013 22:48 #110232
Článek jako stránka. od Michal
Začátečník
Dobrý den, s joomlou pracuji přes rok, ale stále se mi nedaří přijít na to jakým způsobem se dá z článku udělat stránka.

Doposud jsem to řešil tak, že jsem napsal článek a potom ho přidal do nabídky, čímž se z článku stala stránka.

Nešlo by to dělat jednodušeji? Mě to tímhle způsobem coby složitostí nevadilo. Nicméně teď potřebuji mít pár stránek, které nechci mít v žádné nabídce, ale když je nemám v nabídce, tak k nim nelze přes prohlížeč nijak přistoupit.

21. srp 2013 22:59 #110233
Odpověď od svito
Nováček
Neviem či som dobre pochopil ale myslím, že iný spôsob nie je. Stačí si len články, ktoré potom použiješ ako stránku zaradiť do nejakej zvláštnej kategórie, kde iné články nebudú. A pokiaľ nikde nebude odkaz na zobrazenie tejto kategórie tak by sa to nemalo nikde ani miešať.

21. srp 2013 23:29 #110234
Odpověď od Michal
Začátečník
Promiň, moc se omlouvám, ale nechápu tě. :(

21. srp 2013 23:43 #110235
Odpověď od svito
Nováček
Ako som napísal možno som to dobre nepochopil.

Myslel si to tak, že si vytvoríš článok a ten potom pridelíš nejakej položke v menu, napr. "o nás".

22. srp 2013 00:21 - 22. srp 2013 00:23 #110236
Odpověď od Michal
Začátečník
Ano toto je jediný způsob který znám. Moje otázka zní jestli to nejde udělat jinak. Protože se jedná o stránku která by měla být dostupná, ale neměla by být na webu v žádné nabídce.

Například, aby se šlo podívat na stránku: domena.cz/stranka-o-necem , ale aby fungovala aniž by byla v nabídce.

22. srp 2013 01:32 #110237
Odpověď od Cony
Moderátor
Nejjednodušší a nejrozumnější máte přidat takový článek do nabídky, která nemá modul, na stránkách se tedy nezobrazuje. Získáte veškerý komfort toho, že článek má přiřazenou nabídku, i když nebude na stránkách zobrazena.
Poděkovali: Michal