Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

Důležité Přihlášení chyba

28. srp 2013 01:57 #110381
Odpověď od raki
Návštěvník
Díky Bongovi za rady, s Joomlou dělám asi 4 roky. Zkusil jsem všechno možné co znám nebo jsi radil ale stále je tam něco v nepořádku (nakopnuté) viz příloha obrázek... Joomla hlásí abych aktualizoval z 2.5.13 na 2.5.14 a přitom v patičce je verze 2.5.14?!
Na dotazy jestli jsem aktualizoval databázi a pátrání, tak ANO... A stále to nejde...

Přemýšlím o nové instalaci, tím že bych vytvořil nový hosting (není problém, mám své VPS) nainstaloval tam Joomlu (nejnovější), a komponenty a nějakým způsobem přes import naimportoval databázi přes SQL. Vím že je to dost přitažené za vlasy a že se starou verzí si mohu přenést i tu chybu, ale nenapadá mne jiné řešení... Pres Akeeba Backup si sice mohu přenést i strukturu adresářů, ale mohla by se také přenést chyba?

Máte někdo nějakou jinou radu?

Printscrean se mi nepodarilo prilozit tak je zde
www.budfit.info/chyba_joomla.jpg

28. srp 2013 05:51 #110385
Odpověď od Bong
Moderátor
Nemůžu si pomoci. Není zaktualizováno správně. Chyba, kterou popisujte se vyskytne pokud nejsou určité soubory v aktuální verzi, je špatný zápis v databázi, nebo je chyba na aktualizačním serveru.

Opravdu jste vzal soubor Joomla_2.5.14-Stable-Full_Package.zip, tento nahrál do rootu vaší Joomly společně se souborem kicstart.php (Akeeba Kickstart). Spustil v prohlížeči kickstart.php, soubor Joomla_2.5.14-Stable-Full_Package.zip rozbalil. Smazal složku installation a soubor joomla.xml?

Nějaké soubory vám chybí, na první pohled třeba:
"NetworkError: 404 Not Found - .../templates/evolution/images/body-bg1.png"
body-bg1.png
"NetworkError: 404 Not Found - .../templates/evolution/images/slideshow/slide-9t.jpg"
slide-9t.jpg
"NetworkError: 404 Not Found - .../templates/evolution/images/slideshow/slide-10t.jpg"
slide-10t.jpg
"NetworkError: 404 Not Found - .../templates/evolution/images/slideshow-nonactive.png"
slides...ive.png
"NetworkError: 404 Not Found - .../templates/evolution/images/slideshow/slide-3t.jpg"

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

28. srp 2013 10:29 #110389
Odpověď od raki
Návštěvník
Ano přesně podle popisu jsem to udělal, chybějící soubory jsou z upravované šablony a zkoušel jsem i základní šablonu Beez a na problému se nic nezměnilo... Nemyslím, že problém by byl v šabloně...

28. srp 2013 15:04 #110394
Odpověď od Bong
Moderátor
Není mi to jasné. Na vašem místě bych zkusil ještě vytvořit zálohu pomocí Akeeba a tuto si nainstaloval na local. Pokud tam půjde vše aktualizovat a bude funkční zkuste na webu vše smazat a z local pomocí Akeeba vše zazálohovat a nainstalovat (Akeeba + kickstart) na web.

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Poděkovali: raki

29. srp 2013 09:33 #110439
Odpověď od raki
Návštěvník
Díky moc za rady strávil jsem s tím skoro týden a už na to nemám... vytvořil jsem novy hosting a tam jsem vše nainstaloval od znovu a přes MySQL admin jsem nakopíroval důležité databáze, abych nemusel vše vytvářet a psát od znovu... Zatím vše funguje bez problémů... Postupně přidávám komponenty a zálohuju...

Díky Bongovi za ochotu...