Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Důležité Přihlášení chyba
28. srp 2013 01:57 #110381
Odpověď od raki
Návštěvník
Díky Bongovi za rady, s Joomlou dělám asi 4 roky. Zkusil jsem všechno možné co znám nebo jsi radil ale stále je tam něco v nepořádku (nakopnuté) viz příloha obrázek... Joomla hlásí abych aktualizoval z 2.5.13 na 2.5.14 a přitom v patičce je verze 2.5.14?!
Na dotazy jestli jsem aktualizoval databázi a pátrání, tak ANO... A stále to nejde...
Přemýšlím o nové instalaci, tím že bych vytvořil nový hosting (není problém, mám své VPS) nainstaloval tam Joomlu (nejnovější), a komponenty a nějakým způsobem přes import naimportoval databázi přes SQL. Vím že je to dost přitažené za vlasy a že se starou verzí si mohu přenést i tu chybu, ale nenapadá mne jiné řešení... Pres Akeeba Backup si sice mohu přenést i strukturu adresářů, ale mohla by se také přenést chyba?
Máte někdo nějakou jinou radu?
Printscrean se mi nepodarilo prilozit tak je zde
www.budfit.info/chyba_joomla.jpg
Na dotazy jestli jsem aktualizoval databázi a pátrání, tak ANO... A stále to nejde...
Přemýšlím o nové instalaci, tím že bych vytvořil nový hosting (není problém, mám své VPS) nainstaloval tam Joomlu (nejnovější), a komponenty a nějakým způsobem přes import naimportoval databázi přes SQL. Vím že je to dost přitažené za vlasy a že se starou verzí si mohu přenést i tu chybu, ale nenapadá mne jiné řešení... Pres Akeeba Backup si sice mohu přenést i strukturu adresářů, ale mohla by se také přenést chyba?
Máte někdo nějakou jinou radu?
Printscrean se mi nepodarilo prilozit tak je zde
www.budfit.info/chyba_joomla.jpg
28. srp 2013 05:51 #110385
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Nemůžu si pomoci. Není zaktualizováno správně. Chyba, kterou popisujte se vyskytne pokud nejsou určité soubory v aktuální verzi, je špatný zápis v databázi, nebo je chyba na aktualizačním serveru.
Opravdu jste vzal soubor Joomla_2.5.14-Stable-Full_Package.zip, tento nahrál do rootu vaší Joomly společně se souborem kicstart.php (Akeeba Kickstart). Spustil v prohlížeči kickstart.php, soubor Joomla_2.5.14-Stable-Full_Package.zip rozbalil. Smazal složku installation a soubor joomla.xml?
Nějaké soubory vám chybí, na první pohled třeba:
"NetworkError: 404 Not Found - .../templates/evolution/images/body-bg1.png"
body-bg1.png
"NetworkError: 404 Not Found - .../templates/evolution/images/slideshow/slide-9t.jpg"
slide-9t.jpg
"NetworkError: 404 Not Found - .../templates/evolution/images/slideshow/slide-10t.jpg"
slide-10t.jpg
"NetworkError: 404 Not Found - .../templates/evolution/images/slideshow-nonactive.png"
slides...ive.png
"NetworkError: 404 Not Found - .../templates/evolution/images/slideshow/slide-3t.jpg"
Opravdu jste vzal soubor Joomla_2.5.14-Stable-Full_Package.zip, tento nahrál do rootu vaší Joomly společně se souborem kicstart.php (Akeeba Kickstart). Spustil v prohlížeči kickstart.php, soubor Joomla_2.5.14-Stable-Full_Package.zip rozbalil. Smazal složku installation a soubor joomla.xml?
Nějaké soubory vám chybí, na první pohled třeba:
"NetworkError: 404 Not Found - .../templates/evolution/images/body-bg1.png"
body-bg1.png
"NetworkError: 404 Not Found - .../templates/evolution/images/slideshow/slide-9t.jpg"
slide-9t.jpg
"NetworkError: 404 Not Found - .../templates/evolution/images/slideshow/slide-10t.jpg"
slide-10t.jpg
"NetworkError: 404 Not Found - .../templates/evolution/images/slideshow-nonactive.png"
slides...ive.png
"NetworkError: 404 Not Found - .../templates/evolution/images/slideshow/slide-3t.jpg"
28. srp 2013 10:29 #110389
Odpověď od raki
Návštěvník
Ano přesně podle popisu jsem to udělal, chybějící soubory jsou z upravované šablony a zkoušel jsem i základní šablonu Beez a na problému se nic nezměnilo... Nemyslím, že problém by byl v šabloně...
28. srp 2013 15:04 #110394
Odpověď od Bong
Moderátor
Není mi to jasné. Na vašem místě bych zkusil ještě vytvořit zálohu pomocí Akeeba a tuto si nainstaloval na local. Pokud tam půjde vše aktualizovat a bude funkční zkuste na webu vše smazat a z local pomocí Akeeba vše zazálohovat a nainstalovat (Akeeba + kickstart) na web.
Poděkovali: raki
29. srp 2013 09:33 #110439
Odpověď od raki
Návštěvník
Díky moc za rady strávil jsem s tím skoro týden a už na to nemám... vytvořil jsem novy hosting a tam jsem vše nainstaloval od znovu a přes MySQL admin jsem nakopíroval důležité databáze, abych nemusel vše vytvářet a psát od znovu... Zatím vše funguje bez problémů... Postupně přidávám komponenty a zálohuju...
Díky Bongovi za ochotu...
Díky Bongovi za ochotu...