Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Joomla 2.5.12 vysla, nevysla?
22. čvc 2013 13:51 #109483
Odpověď od radek
Zkušený uživatel
U me to prave Akeeba stahla spravne. Pak je vse ok. Ja mel obavu, ze mam neco s Joomlou nebo hostingem. Cony diky. Tohle je pro me info, kterou jsem hledal.
22. čvc 2013 13:57 #109484
Můžu vás požádat a změnu tónu Vašich příspěvků.
Děkuji
:: bývalý člen Joomlaportalu ::
Odpověď od HonzaKr
Moderátor
radek178 napsal: Dobre a ty odkazy ke stazeni jsou co? S popisy STABLE PACKAGE UPDATE? Dohadujes se ty, ne ja. Ja dal dukazy. Nicmene diskuzi koncim, protoze je zbytecna a neminim se dohadovat o necem, co vim, ze mam nainstalovane a kdokoliv si to taky muze stahnout z vyse uvedenyho odkazu. Ja si ten odkaz nevymyslel.
Chtel jsem informaci a ne mistrovani a tvrzeni o tom, ze se dohaduji, kdyz jsem predlozil odkaz i dukaz o tom, ze ji mam nainstalovanou.
Můžu vás požádat a změnu tónu Vašich příspěvků.
Děkuji
:: bývalý člen Joomlaportalu ::
22. čvc 2013 14:03 - 22. čvc 2013 14:04 #109485
Odpověď od radek
Zkušený uživatel
Ano, ale muj ton byla pouze reakce na tvuj (vas) prispevek, ktery mel do slusneho tonu daleko. Ja se jen branil.
Tohle je velice pratelsky prispevek k tematu.
Nicmene jak jsem rikal, tak s diskuzi koncim. Takze timto zadam i ja o zmenu tonu prispevku. Dekuji. Klidne tohle tema muzete smazat.
Napriklad cony to bez problemu vysvetlil.
Tohle je velice pratelsky prispevek k tematu.
Chcete inormaci nebo se dohadovat. Takže ještě jednou, nová verze Joomla zatím nevyšla!
Nicmene jak jsem rikal, tak s diskuzi koncim. Takze timto zadam i ja o zmenu tonu prispevku. Dekuji. Klidne tohle tema muzete smazat.
Napriklad cony to bez problemu vysvetlil.
22. čvc 2013 22:50 #109497
Odpověď od Cony
Moderátor
Tak
zde
je vysvětlení od Akeeba. 2.5.12 (a 3.1.2) je sice již na JoomlaCode k dispozici, ale není to oficiální, finální verze. Omylem někoho zodpovědného za vytváření testovacích verzí došlo ke zveřejnění testovací verze pro členy Joomla Bug teamu.
Oficiální doporučení Akeeba je NEINSTALOVAT tyto nabízené aktualizace. Pokud se Vám to již podařilo raději se vrátit na verzi 2.5.11 (obnovením ze zálohy nebo aktualizací pomocí kompletního instal. balíčku Joomly 2.5.11).
Oficiální doporučení Akeeba je NEINSTALOVAT tyto nabízené aktualizace. Pokud se Vám to již podařilo raději se vrátit na verzi 2.5.11 (obnovením ze zálohy nebo aktualizací pomocí kompletního instal. balíčku Joomly 2.5.11).
23. čvc 2013 11:06 #109506
Odpověď od radek
Zkušený uživatel
To je ovsem docela velky problem, protoze vcera to vydavali za STABLE, tedy stabilni verzi. Vecer uz to admin tools neukazoval a bylo to stazeno i z webu Joomly. Toto by se jim nemelo stavat.