Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Zásadní problém s RSS v joomla 2.5.11
16. čvc 2013 10:57 #109309
Ahoj všem,
na poslední webu co jsem tvořil sem i objevil nějaký zvláštní problém s RSS. Jednak to nezvládá češtinu (databázi mám na utf8_general_ci) a druhak se mi zdá ten kód nějaký rozbitý.
Můžete na to někdo mrknout? Setkal jste se s tím už někdo?
Díky moc za radu, nic jsem k tomu nenašel tak se obracím sem
Marek
na poslední webu co jsem tvořil sem i objevil nějaký zvláštní problém s RSS. Jednak to nezvládá češtinu (databázi mám na utf8_general_ci) a druhak se mi zdá ten kód nějaký rozbitý.
Code:
http://kulatestolyvysociny.cz/?format=feed&type=rss
Můžete na to někdo mrknout? Setkal jste se s tím už někdo?
Díky moc za radu, nic jsem k tomu nenašel tak se obracím sem
Marek
16. čvc 2013 11:53 #109313
Odpověď od Cony
Moderátor
Někam se Vám tam vloudilo odřádkování. Na začátku RSS kanálu máte odřádkování navíc. Neupravoval jste nějaké soubory (index.php nebo pod.)?
19. čvc 2013 10:41 #109400
Odpověď od Wild_man
Uživatel
ne ale používám tam rockettheme launcher, což je upravená instalace joomly s jejich moduly, možná tam mají v tom chybu můžete mi poradit jaké soubory se starají o generování RSS abych je mohl nahradit originálními případně je jinak zkontrolovat, komponentou Ninja Syndicator to není používám ji na jiném webu se stejným složením komponent a je to v pohodě
19. čvc 2013 10:51 #109401
Odpověď od Cony
Moderátor
To může být v podstatě kdekoliv "po cestě". Zkuste si zkontrolovat index.php, jestli sedí proti distribuci. Případně pak stáhnout stránky na local a něčím porovnat soubory (např. Total Commander to umí).
19. čvc 2013 16:41 #109420
Odpověď od Wild_man
Uživatel
na locale to mám a blbne to také, můžete mi blíže napsat jak efektivně porovnat ty soubory, nikdy předtím jsem to nedělal a hodilo by se mi to asi i na další věci, máte nějakou osvědčenou metodu
děkuji Marek
děkuji Marek
19. čvc 2013 17:00 - 19. čvc 2013 17:00 #109422
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Modull RSS je použitý Joomlovský? Pak nemusíte ani porovnávat. Vezměte instalačku poslední Joomly a nainstalujte ji jako jiné rozšíření. Případné rozdílné soubory systému se nahradí originálem.
Na chod dalších modulů a šablony to nebude mít vliv.
Na chod dalších modulů a šablony to nebude mít vliv.
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.