Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

Označení článků

08. čvc 2013 20:10 #109109
Označení článků od Mishaczek
Návštěvník
Hezký den všem,

používám Joomlu 2.5.8 a mám na tom magazín. Poslední dobou se nám povedlo rozjet pár seriálů a ráda bych tyto články nějak označila v hlavičce toho článku na titulní straně, tak aby bylo poznat, že to patří k tomu či onomu seriálu.

Webové stránky jsou zde: Nejenmaminkam.cz
Ideální by to bylo po pravé straně na konci řádku vedle titulku a informací o článku.

Stačila by mi třeba malá "páska" v pravém rohu článku s názvem toho seriálu. Obrázky bych si udělala, není problém, ale jak to tam dostat?

Určitě nejsem první ani poslední kdo to potřeboval. Máte s něčím takovým zkušenost?

Děkuji všem za rady. Michaela

08. čvc 2013 21:10 #109112
Odpověď od Vojtěch Kocián
Pokročilý uživatel
Dobrý den, bohužel Vám neporadím, ale rád bych se zeptal co jste použila za plugin pro reklamu na levé straně, která se pohybuje při scrollování. Vyzkoušel jsem jich hodně a žadna nefungovala jak měla

Děkuji za odpověď

08. čvc 2013 21:54 #109113
Odpověď od Radek Filip
Uživatel
Zdravím,
též se omlouvám, že zatím neporadím.

Navážu na dotaz SniperMana, pokud dobře vidím ve zdrojáku, jedná se o BuaXua Floating

Rad

Rad
Poděkovali: Vojtěch Kocián

08. čvc 2013 22:16 #109116
Odpověď od Mishaczek
Návštěvník
Nevadí, že neporadíte. Plugin je skutečně od BuaXua. Je zdarma, takže můžete vyzkoušet, jen tedy pod ním bude jejich odkaz. Pokud byste odkaz nechtěl, je nutné si to koupit. Já do toho investovala, vypadá to lépe. Ono to dělá ty panely dva, jeden v levo a druhý v pravo. Šířku si tam sice nastavit můžete, ale je spíše orientační. Jako bernou to bere šířku toho banneru. Pokud byste měl nějaký dotaz klidně napište i do mailu.

Naleznete ho zde: extensions.joomla.org/extensions/style-a.../modules-panel/14248

08. čvc 2013 22:23 #109117
Odpověď od Cony
Moderátor
Podle toho jak máte ty články organizovány, nestačilo by Vám zapnout zobrazování kategorie článků, případně to nějak hezky nastylovat?

09. čvc 2013 07:34 #109130
Odpověď od Mishaczek
Návštěvník
Cony titulní stránka je sběrná, tam jsou nejnovější články ze všech kategorií. A i když jsou dva články v kategorii, nemusí spadat pod ten seriál :/