Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Widgetkit
05. čvn 2013 22:50 #108288
Přeji všem dobrý večer,
mám nainstalovanou tuto komponentu a problém je následující: pokud do článku chci vložit nějaký prvek např. takto [widgetkit id=2] tak se mi v náhledu na článek nespustí nic, ale pouze se jako text vypíše [widgetkit id=2].
Plugin Content - Widgetkit mám samozřejmě povolený. Zkoušel jsem to bez jakéhokoliv editoru, ale bez efektu. Zajímavé je, že ve vzorové šabloně vše funguje jak má...
Nemáte s tím někdo zkušenost?
Předem děkuji za všechny nápady.
mám nainstalovanou tuto komponentu a problém je následující: pokud do článku chci vložit nějaký prvek např. takto [widgetkit id=2] tak se mi v náhledu na článek nespustí nic, ale pouze se jako text vypíše [widgetkit id=2].
Plugin Content - Widgetkit mám samozřejmě povolený. Zkoušel jsem to bez jakéhokoliv editoru, ale bez efektu. Zajímavé je, že ve vzorové šabloně vše funguje jak má...
Nemáte s tím někdo zkušenost?
Předem děkuji za všechny nápady.
06. čvn 2013 04:23 #108289
Joomla! pro každého
Odpověď od ghost
Zkušený uživatel
a dany widgetkit (napr. slideshow) mate vytvoren?
Joomla! pro každého
06. čvn 2013 08:05 #108291
Odpověď od Ondra Cimfl
Začátečník
Myslím, že v náhledu článku v editoru widgetkit opravdu nefunguje, vypíše se jen [widgetkit id=x], ale pokud se článek zveřejní tak to funguje perfektně. Ať už se jedná o localhost nebo ostrý webhosting.
06. čvn 2013 14:30 #108309
Odpověď od Pavel Galíček
Nováček
ghost: Ano mám, vyzkoušel jsem jak vytvořit nový, tak i použít stávající funkční
cimfl: V náhledu ani ve frontendu nefunguje - vždy se zobrazí (jak píšete) [widgetkit id=x]
cimfl: V náhledu ani ve frontendu nefunguje - vždy se zobrazí (jak píšete) [widgetkit id=x]
06. čvn 2013 16:42 #108317
Joomla je jako puzzle. Stačí vědět jak ty dílky k sobě poskládat.
Odpověď od prontik
Zkušený uživatel
Pokud to mate v uvodniku, tak vam to zobrazovat nekde v blogu na frontendu nebude.
[widgetkit id=x] nebo {loadposition x} to je jedno, je to tag jako tag a pokud si to nechavate zobrazit pres nejaky modul, tak to nepujde.
[widgetkit id=x] nebo {loadposition x} to je jedno, je to tag jako tag a pokud si to nechavate zobrazit pres nejaky modul, tak to nepujde.
Joomla je jako puzzle. Stačí vědět jak ty dílky k sobě poskládat.
06. čvn 2013 23:30 #108334
Odpověď od Pavel Galíček
Nováček
Takže jediná správná možnost je vytvořit modul a v nastavení na pravé straně k němu přiřadit widgetkit podle přání? Já jsem četl v dokumentaci na yootheme.com, že by neměl být problém widgetkit přidat kamkoliv. V podstatě bych ho chtěl přidat na 2 místa: do článku a druhý do ostatních údajů v komponentě kontakty.
ghost: Ano, vytvořen ho mám.
ghost: Ano, vytvořen ho mám.