Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
přepisuje se mi kod
03. bře 2013 15:10 #104771
Zdravím poradí někdo
v adsmanageru jsem si vyplnil text, ktery se odešle
kod.
<table style="width: 100%; padding: 0; margin: 0; border: 0px;" width="100%" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">
bohužel po uložení mi to uloží takto .
<table style="width: 100%; padding: 0; margin: 0; border: 0px;" width="100%" border="�" cellspacing="�" cellpadding="�">
poradí někdo?? ...při vložení article v joomle vše v pohodě funguje.
v adsmanageru jsem si vyplnil text, ktery se odešle
kod.
<table style="width: 100%; padding: 0; margin: 0; border: 0px;" width="100%" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">
bohužel po uložení mi to uloží takto .
<table style="width: 100%; padding: 0; margin: 0; border: 0px;" width="100%" border="�" cellspacing="�" cellpadding="�">
poradí někdo?? ...při vložení article v joomle vše v pohodě funguje.
03. bře 2013 23:20 #104778
Odpověď od Petr
Začátečník
nechapu ...že na localhost mi to běží v pořádku..
03. bře 2013 23:33 #104780
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
A co databáze a její kódování? Zkontrolujte porovnávání v tabulkách a databázi...
04. bře 2013 15:36 #104797
Odpověď od Petr
Začátečník
kodování je dobře...vše ostatní dobře...
se mění prostě 0 na jiny znak ...při špatném kodovaní bych pochopil spíš že se mění háčky, čarky apod.. na něco jiného...
prostě to stále nechápu co to je
se mění prostě 0 na jiny znak ...při špatném kodovaní bych pochopil spíš že se mění háčky, čarky apod.. na něco jiného...
prostě to stále nechápu co to je
04. bře 2013 15:49 #104799
Odpověď od Bong
Moderátor
No a v databázi je to uloženo v pořádku? Zkusil jste to zadat znovu? Změní se to při ukládání, nebo až při zobrazení na stránce či odeslání emailem (já netuším co a kam vkládáte a co se s tím dělá)?
04. bře 2013 16:04 #104807
Odpověď od Petr
Začátečník
no při vložení inzerátu tak se odešle informační email uživateli....a ten jsem nějak ztvarnil do okenka email notification.
Bohužel po uložení se to uloží s těmy znaky a vypada to pak jinak ...a v databazi to je uloženo s těmi znaky...
Bohužel po uložení se to uloží s těmy znaky a vypada to pak jinak ...a v databazi to je uloženo s těmi znaky...