Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Adsmanager 2.7
27. úno 2013 14:27 #104616
Zdravím.
řeším takový problem začaly mi přes formulář adsmanager komponenty přicházet spamy.
Vložil jsem tam tedy capcha...
bohužel i přesto mi to chodí..
Dokonce ač mam zaškrtnuto, že položka nadpis musí byt vyplněna tak to chodí bez vyplnění
nechapu.
poradí někdo co s tím?
řeším takový problem začaly mi přes formulář adsmanager komponenty přicházet spamy.
Vložil jsem tam tedy capcha...
bohužel i přesto mi to chodí..
Dokonce ač mam zaškrtnuto, že položka nadpis musí byt vyplněna tak to chodí bez vyplnění
nechapu.
poradí někdo co s tím?
27. úno 2013 15:55 #104622
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Adsmanager sce neznám, ale jaký je to formulář? K čemu slouží?
Jestli máte formuláře na vkládání inzerátů běžně přístupné pro neregistrované uživatele. Nesmíte se záplavě spamu divit a zvlášť ne u takto profláknutého rozšíření. Captcha vás nevytrhne, Vložit inzerát jde i jinými způsoby a spamovací roboti vám na ni kašlou.
Jestli máte formuláře na vkládání inzerátů běžně přístupné pro neregistrované uživatele. Nesmíte se záplavě spamu divit a zvlášť ne u takto profláknutého rozšíření. Captcha vás nevytrhne, Vložit inzerát jde i jinými způsoby a spamovací roboti vám na ni kašlou.
26. bře 2013 07:27 - 26. bře 2013 07:28 #105987
Odpověď od jenik
Uživatel
Mam ted verzi 2.8.0 a vubec se mi nedari branit spamum at delam co delam
Nainstaloval jsem Keycaptcha, ale stejne spamy mi to niceji, mam podezreni ze je v Adsmanageru nejaka dira.
BTW. nemate nekdo cestinu do 2.8.0?
PS. na starsi verzi ADSmanageru jsem mel klid od spamu
Nainstaloval jsem Keycaptcha, ale stejne spamy mi to niceji, mam podezreni ze je v Adsmanageru nejaka dira.
BTW. nemate nekdo cestinu do 2.8.0?
PS. na starsi verzi ADSmanageru jsem mel klid od spamu
26. bře 2013 10:20 #105995
Odpověď od Petr
Začátečník
ja mam 2.7 a přejdu brzy taky na 2.8 jen čekam na aktualizaci par pluginu.
jinak na 2.7 mi chodí sem tam spamy ..hlavně večír....často s emailem @aol.com proto se pokusim tento email zablokovat.
jinak proti spamu mi učinně pomohla tato capcha
www.greatjoomla.com/extensions/plugins/c...-captcha-plugin.html
bohužel mam pocit, že to řada uživatelů nepochopila co má dělat a tak hledám jiné řešení.
jinak na 2.7 mi chodí sem tam spamy ..hlavně večír....často s emailem @aol.com proto se pokusim tento email zablokovat.
bohužel mam pocit, že to řada uživatelů nepochopila co má dělat a tak hledám jiné řešení.
26. bře 2013 14:21 #106020
Odpověď od Bong
Moderátor
Na kompletní češtině pro Adsmanager 2.8.x se pracuje.
27. bře 2013 08:52 #106044
To je presne on! Ted ho mam jako joanagui288@aol.com a fakt se ho nemuzu zbavit. Nevis jak mu zneprijemnit zivot treba nutnosti vyplnovat strukturovane telefon nebo PSC? On mi tam dava 123456
Kazdy den to musim mazat....
Odpověď od jenik
Uživatel
Sonicer napsal: ja mam 2.7 a přejdu brzy taky na 2.8 jen čekam na aktualizaci par pluginu.
To je presne on! Ted ho mam jako joanagui288@aol.com a fakt se ho nemuzu zbavit. Nevis jak mu zneprijemnit zivot treba nutnosti vyplnovat strukturovane telefon nebo PSC? On mi tam dava 123456
Kazdy den to musim mazat....