Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Odkaz pro obrázek v fancyboxu
19. lis 2012 23:31 #100117
Zdravím,
Už delší dobu hledám a snažím se najít nějaký modul. Jak například vložit text, který otevře obrázek ve fancyboxu nebo podobném boxu, ale pouze obrázek.
Neví někdo o nějakém modulu nebo návodu jak tohohle dosáhnout ?
Díky za každou radu. Jde o Joomlu 2.5.8
Už delší dobu hledám a snažím se najít nějaký modul. Jak například vložit text, který otevře obrázek ve fancyboxu nebo podobném boxu, ale pouze obrázek.
Neví někdo o nějakém modulu nebo návodu jak tohohle dosáhnout ?
Díky za každou radu. Jde o Joomlu 2.5.8
19. lis 2012 23:56 #100123
Odpověď od PrCZeK
Uživatel
Děkuji moc, přesně něco takového jsem hledal.
Ještě bych potřeboval jednu věc, kterou se snažím docílit.
Jde o to, že na hlavní stránce mám například články, ve kterých je využita funkce Číst dale tedy celkový text je zkrácen. Vše funguje tak jak má, teď však potřebuji aby po kliknutí na číst dál se zobrazit také obrázek ve fancyboxu podobně jako tomu. Nevím zda to vytvořit jako článek a pod sebe vkládat podobné odkazy a tak stejno jako s JCE, nebo je na to jiný elegantnější zpusob.
Ještě bych potřeboval jednu věc, kterou se snažím docílit.
Jde o to, že na hlavní stránce mám například články, ve kterých je využita funkce Číst dale tedy celkový text je zkrácen. Vše funguje tak jak má, teď však potřebuji aby po kliknutí na číst dál se zobrazit také obrázek ve fancyboxu podobně jako tomu. Nevím zda to vytvořit jako článek a pod sebe vkládat podobné odkazy a tak stejno jako s JCE, nebo je na to jiný elegantnější zpusob.
20. lis 2012 00:06 #100124
Odpověď od Cony
Moderátor
Úplně jsem to nepochopil, po kliknutí na číst dál chcete tedy zobrazit celý článek v lightboxu místo klasicky, nebo chcete místo celého článku zobrazovat nějaký obrázek? Jak se pak uživatel dostane na celý článek?
Nejjednodušší asi budete mít přidat odkaz na obrázek pomocí JCE, a když nepoužijete oddělovač celý článek tak odkaz na celý článek se nezobrazí...
Nejjednodušší asi budete mít přidat odkaz na obrázek pomocí JCE, a když nepoužijete oddělovač celý článek tak odkaz na celý článek se nezobrazí...
20. lis 2012 00:17 #100127
Odpověď od PrCZeK
Uživatel
Napsal jsem to špatně, že to zdřejmě nešlo pochopit. Po kliknutí na "číst dál" chci zobrazit místo celého článku nějaký obrázek.
20. lis 2012 00:36 #100129
Odpověď od Cony
Moderátor
No a jak se pak člověk dostane na ten celý článek? Nebo ten není podstatný? Jak jsem již psal, asi nejjednoduší je nepřidávat do článku oddělovač celý článek, tím se Vám nezobrazí ani odkaz Celý článek a do textu článku si pořešit odkaz na obrázek ručně.
Nebo to pak řešit úpravou šablony, ale co když budete chtít někde přeci jen klasický odkaz Celý článek...
Nebo to pak řešit úpravou šablony, ale co když budete chtít někde přeci jen klasický odkaz Celý článek...